Rreth Nesh

Prezantimi i Kompanisë

Weihai Deyuan Network Industry Co., Ltd. është një kompani me përvojë e cila fokusohet në tregtinë e barit artificial dhe bimëve artificiale.

Produktet kryesore janë bari i peizazhit, bari sportiv, gardh artificial, kafaz shelgu i zgjerueshëm.Selia jonë e kompanisë së importit dhe eksportit ndodhet në Weihai të Provincës Shandong, Kinë.WHDY ka dy zona kryesore kooperativiste të Uzinave të Prodhimit.Njëra ndodhet në provincën Hebei.Tjetri ndodhet në provincën Shandong.Përveç kësaj, fabrikat tona bashkëpunuese në të gjithë Jiangsu, Guangdong, Hunan dhe provinca të tjera.

Dizenjimi dhe sigurimi i furnizimit të larmishëm dhe të qëndrueshëm të mallrave është baza dhe përparësia e bashkëpunimit tonë afatgjatë.Të gjitha departamentet bashkëpunojnë mirë me departamentin e prodhimit dhe kanë lidhje të qetë, gjë që mund t'u japë klientëve tanë shërbim të mirë dhe të shkurtojë kohën e prodhimit.

fabrika

Ne kemi biznes në EMEA, Amerikë dhe Azinë Juglindore etj. WHDY i përmbahet besimit se klientët janë të parët dhe gjithmonë ka qenë duke u fokusuar në zgjidhje dhe modele të ndryshme marketingu për të përmbushur nevojat unike të çdo tregu të ndryshëm për të ndihmuar klientët e saj të fitojnë përfitimin maksimal që meritojnë duke bashkëpunuar me një prodhues të rangut të lartë.

Produkte cilësore

Imagjinoni ndëshkimin që marrin fushat tona me terren sintetik në çdo ditë të caktuar loje.Në cilindo nga numri i fushave të bejsbollit, futbollit dhe atletikës me bar sintetik të instaluara në mbarë botën.WHDY vazhdon të jetë zgjedhja numër një e barit në fushën e lojës gjatë 10+ viteve të fundit.WHDY Lawn është i njohur për bukurinë, cilësinë dhe aftësinë për të duruar edhe ndëshkimin më të ashpër që mund të lëshojnë atletët.

rg (2)
rg (1)
rreth img (6)
cer

Kryetari i kompanisë është rezident jashtë shtetit për më shumë se dhjetë vjet, dhe tani disa punonjës janë ende rezidentë jashtë shtetit.Përvoja jonë e pasur jashtë shtetit na mundëson të kemi dizajn profesional për veçoritë e produktit të kërkuara nga rajone të ndryshme

thr

Lëndinë artificiale ka kaluar në katër faza të zhvillimit që nga lindja e saj.Aktualisht, produktet e WHDY janë në fazën e katërt dhe janë vazhdimisht inovative, dhe ne shpresojmë të bëjmë përparime në materialet e biodegradueshme në të ardhmen.

ng