rrethkompania

Weihai Deyuan Network Industry Co., Ltd. është një kompani me përvojë e cila fokusohet në tregtinë e barit artificial dhe bimëve artificiale.
Produktet kryesore janë bari i peizazhit, bari sportiv, gardh artificial, kafaz shelgu i zgjerueshëm.

Selia jonë e kompanisë së importit dhe eksportit ndodhet në Weihai të Provincës Shandong, Kinë.WHDY ka dy zona kryesore kooperativiste të Uzinave të Prodhimit.Njëra ndodhet në provincën Hebei.Tjetri ndodhet në provincën Shandong.Përveç kësaj, fabrikat tona bashkëpunuese në të gjithë Jiangsu, Guangdong, Hunan dhe provinca të tjera.

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.