Tentang Kami

Bubuka parusahaan

Weihai Deyuan Network Industry Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu berpengalaman anu museurkeun kana perdagangan Jukut Tiruan sareng pepelakan Tiruan.

Produk utamana nyaéta Landscaping Jukut, Olahraga Jukut, jieunan pager hirup, Expandable willow trellis.Markas kami impor jeung ékspor parusahaan lokasina di Weihai Propinsi Shandong, Cina.WHDY gaduh dua zona Pabrik Produksi koperasi utama.Salah sahijina aya di Propinsi Hebei.Anu sanésna aya di Propinsi Shandong.Sajaba ti éta, pabrik koperasi urang sakuliah Jiangsu, Guangdong, Hunan jeung propinsi lianna.

Pikeun ngarancang sareng nyayogikeun anjeun pasokan barang anu rupa-rupa sareng stabil mangrupikeun dasar sareng kauntungan tina kerjasama jangka panjang urang.Kabéh departemén cooperate ogé kalawan departemén produksi sarta ngabogaan link lemes nepi, anu tiasa masihan klien kami layanan nice jeung shorten waktu produksi.

pabrik

Kami gaduh bisnis di EMEA, Amérika, sareng Asia Tenggara jsb. WHDY taat kana iman yén klien anu munggaran sareng parantos fokus kana solusi pamasaran sareng desain anu béda pikeun nyumponan kabutuhan unik unggal pasar anu béda pikeun ngabantosan klienna pikeun nampi kauntungan maksimum anu aranjeunna pantes ku gawé bareng sareng produsén pangkat luhur.

Produk Berkualitas

Bayangkeun hukuman lapangan rumput sintétik urang dina unggal dinten pertandingan.Dina salah sahiji jumlah jukut sintétik baseball, maén bal, jeung widang athletic dipasang di sakuliah dunya.WHDY terus janten pilihan nomer hiji pikeun maén jukut lapangan salami 10+ taun ka pengker.WHDY Lawn dipikanyaho pikeun kaéndahan, kualitas sareng kamampuan pikeun nahan hukuman anu paling parah anu tiasa dileupaskeun ku atlit.

rg (2)
rg (1)
ngeunaanimg (6)
cer

Pupuhu pausahaan geus nyicingan di luar negeri leuwih ti sapuluh taun, sarta ayeuna sababaraha pagawé masih nyicingan di luar negeri.Pangalaman luar negeri anu beunghar ngamungkinkeun urang gaduh desain profésional pikeun fitur produk anu diperyogikeun ku daérah anu béda

thr

padang rumput hejo jieunan geus ngaliwatan opat tahap pangwangunan saprak lahirna.Ayeuna, produk WHDY aya dina tahap kaopat sareng teras-terasan innovasi, sareng kami ngarepkeun ngadamel terobosan dina bahan biodegradable di hareup.

ng