Kunstgressproblemer og enkle løsninger

I dagliglivet kan kunstgress sees overalt, ikke bare sportsplener på offentlige steder, mange bruker også kunstgress til å dekorere hjemmene sine, så det er fortsatt mulig for oss å støte på problemer medkunstgress.Redaktøren vil fortelle deg. La oss ta en titt på løsningene på flere daglige problemer.

31

Ujevn farge

Mange ganger etter at kunstgresset er lagt vil vi oppdage at det er fargeforskjeller enkelte steder og fargen er veldig ujevn.Dette er faktisk forårsaket av at tykkelsen ikke er ordentlig kontrollert under leggeprosessen.Skal du løse problemet må du belegge områdene med fargeforskjell på nytt til fargeforskjellen forsvinner, så det anbefales å være oppmerksom på å beskytte det jevnt ved legging.

For det andre snus plenen

Selv om dette fenomenet er alvorlig, må det omarbeides.Dette er fordi leddforbindelsen ikke er sterk nok ellerspesielt kunstgresslimer ikke brukt.Du må være oppmerksom under byggingen.Men hvis dette problemet oppstår etter lang tid, er det bare å fikse det.

14

For det tredje er lokalet strippet for silke

Dette fenomenet kan forårsake skader på mennesker, spesielt barn.Hvis avfallet er alvorlig, er det for det meste forårsaket av den dårlige skrapeprosessen.En annen mulighet er at kvaliteten på gresssilken er dårlig.Bare vær oppmerksom på materialvalg og konstruksjon.

1. 3

Når problemene ovenfor oppstår i kunstgress, ikke bekymre deg, disse metodene kan hjelpe deg med å løse problemene dine.


Innleggstid: 20. mars 2024